Djupadalen

Yhden aikaan lähdimme lauantaiselle kävelylenkille Unon kanssa etappina Djupadalen. Djupadalen on suosittu ulkoilualue etenkin viikonloppuisin ja aurinkoisella säällä. Tänäänkin porukkaa kyllä oli, mutta tavallista vähemmän. Ehkä pihatyöt pitivät ihmisiä kiireisinä, sillä viime viikonloppuna ilma ei suosinut toisin kuin tänään.

Alkumatkasta auringon eteen ilmaantui pilviä, ja maisema ankeutui hetkeksi

Tällainen iloinen trolli löytyi nauttimasta auringonsäteistä

Järven pinta oli ohuessa jääpeitteessä
Djupadalen on erittäin laaja ulkoilualue, ja kävelyreitin voi valita sen mukaan, kuinka pitkän lenkin haluaa tehdä, ja kuinka vaativa tai kevyt maasto on toiveissa. Olemme käyneet läpi useita reittejä, ja tänään valitsimme reilun kuuden kilometrin reitin, jonka vaativuustaso oli keskiluokkaa. Ei siis paljoa kiipeilyä vaan melko tasaista etenemistä.

Kohti korkeampia maisemia

Jättimäisiä puita, joiden väri oli kirkkaan vihreä. Ikävä kyllä ei erotu kuvasta.

Pato

Minikävyt on söpöjä
Kuvauksellinen puu. Täytyy tulla myöhemmin katsomaan miltä se näyttää lehtien kanssa.

Vasemmalla kevät, oikealla talvi. Kumpi miellyttää enemmän?

Joutsenpariskunta tuli tervehtimään.
Kotimatkalla Uno löysi samanrotuisen ystävän, viisikuukautisen tyttösen :)

Ihanaa kun on niin paljon luontoa ihan muutaman askeleen päässä kotoa. Ja koska itselläni ei ole ajokorttia, on joka paikkaan päiväaikaan käveltävä, joten käveltyä tulee todellakin joka päivä ja kaikkialle.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

-Jenni

Around one o’clock today we left for a saturday walk with Uno, destination: Djupadalen. Djupadalen is an large area for walking, hiking and outdoor activities. Usually it is crowded especially on weekends and sunny weather, but today was a little less popular day. Maybe people are working on their yards since last weekend the weather was quite crappy. Spring clean and garden work wont’t happen by itself!

Best thing about Djupadalen is how you can choose your route from so many options. You can choose shorter and longer walks, and also if you want more regular walking or more hiking is optional. Today we chose about a six kilometer long route for quite regular walk. 

I am so happy that we are so close to nature. And also because I don’t have a driving license, I have to walk everyday everywhere, so I have started to walk a lot more than while living in Helsinki, Finland.

Have a nice weekend you all!

Comments

Most read lately

Contact me