It's the little things that make the world

Pitkään on ollut sydämelläni kirjoittaa jostakin tärkeästä, joka mieltäni on liikuttanut. Kirjoitan tänne kuitenkin useimmiten pienistä asioista. Mutta pienet asiat ovatkin joskus niitä tärkeimpiä juttuja suurempien elämänmullistusten välissä.

Se, että kirjoittelen auringosta, ulkoilusta ja uusista viherkasveista voi olla ensisilmäyksellä vain säätä, maisemia ja shoppailijan innostusta. Minulle se on kuitenkin aina myös vähän enemmän: aurinko kuvastaa itselleni elinvoimaa, voimaa yleensäkin ja positiivisuutta elämää kohtaan, viherkasvit kasvua ja uutta elämää sekä pitkäjänteisyyttä ja huolenpitoa. Noin esimerkkinä miksi haluan niistä kirjoittaa.

Olen vielä reilun vuoden jälkeenkin uuden äärellä täällä Norjassa. Tämä kokemus, muutos, on avannut silmäni entistä enemmän sille, mikä elämässä on tärkeää. Se on myös muistuttanut siitä, kuinka tärkeitä pienetkin asiat ja teot ovat - siinä missä luonnollisesti myös isommat.

Pienet asiat avaavat ovia kohti suuria merkityksiä ja asiakokonaisuuksia. Tämä on ollut elämänfilosofiani niin kauan kuin muistan ja sen mukaan elän myös täällä. Välillä tottakai saatetaan tarvita myös suurempia harppauksia. Siitä syystä tämä blogikin pitää sisällään pieniä ja isoja asioita: välillä hyviä, välillä vähemmän hyviä, toiset tärkeämpiä kuin toiset, mutta kaikilla oma tarkoituksensa tässä arkisessa aherruksessa.

Aurinkoista maanantaita kaikille!

- Jenni

ps. Kyykkyhaaste on edennyt tasaisen varmasti. Tänään vuorossa 180 kyykkyä. Ei pääse helpolla.
Ystävyyttä jo vuodesta 2004 - Friends since 2004 :) <3

I have been thinking of writing about something going through my head lately. It might be a small thing but important to me.

I could imagine that the true meaning of this blog doesn't open up too easily. It might seem that it's just simple writings about weather, landscape and shopping new house plants. But for me these writings are also something more: for me sun means life, power and positivity about life, plants mean growth, new life and long-lasting care. Just to use an easy explanation.

I still feel like I'm in something new here in Norway, after a year. Moving here has made me realize even more what is really important in life. It has reminded me how much change small things can make - nevertheless not forgetting about the bigger ones.

Small things open up the doors to bigger meanings and contexts. This has always been my life philosophy and I am pretty sure it will stay as that until I die. Curiosity about small things, everyday. That's the reason why my blog consists of writings about small things (and occasionally also bigger things) in my life: sometimes good, sometimes bad, some more important than others, but they all have a meaning.

Have a sunny Monday everyone! 

Ps. The squat challenge continues. Today 180 squats. Not so easy anymore.
 

Comments

  1. Niin se on, hyvin kirjoitit. Isot asiat muhivat pienissä yksityiskohdissa. Niinkuin lähimmäisissä :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Warm thank you for your visit and comment - Lämmin kiitos kun kävit ja kommentoit :)

Most read lately

Contact me