Gallerian avajaiset - Gallery opening

Helsingissä asuessani tuli käytyä eri taidenäyttelyiden avajaisissa jos nyt ei viikottain, niin varmasti joka kuukausi. Sitä tapaa onkin ollut täällä pikkukaupungissa ikävä, kun kulttuuritarjonta ei luonnollisestikaan ole niin vilkasta ja värikästä kuin suurissa pääkaupungeissa. Mutta tänään oli ystävämme taidenäyttelyn avajaiset, joten sinne oli päästävä!

While I was still living in Helsinki, I had a habit of visiting random gallery openings almost weekly. I have missed that habit because in a small town like this, it’s not that often that anything happens. But today we were lucky to go to a gallery opening for our friend who takes truly amazing pictures.

Taitelija ja teoksensa - The artist herself with her art

Yritin parhaimpani mukaan ottaa kuvia näyttelyn kuvista, mutta tietenkään niistä ei täysin välity se sama upeus ja fiilis kuin paljaalla silmällä katsottaessa. Alla on kuitenkin pientä osviittaa siitä, mistä näyttelyssä oli kyse. Kuvatekstit eivät ole taiteilijan kynästä.

I tried my best to capture even a little piece of the feeling of those beautiful pictures but obviously it’s completely different to stand in front of them and look at them with your own eyes. The texts under pictures are not made by the artist.
Kaunis Norja - Beautiful Norway


Avomieheni suosikki - My boyfriends favorite
Oma suosikkini - My favorite

Tässä vain pieni osa esillä olevista kuvista. Onneksi kuitenkin taiteilijan ottamia kuvia - sekä tämän näyttelyn kuvia, että aiempiakin - voi käydä katsomassa osoitteessa http://elinmkm.wix.com/insomnia-foto sekä facebook.com/InsomniaPhoto. Suosittelen.

All these pictures and a lot more from the artist you can find here http://elinmkm.wix.com/insomnia-foto and here facebook.com/InsomniaPhoto
  
- Jenni 

Comments

Most read lately

Contact me