Terassi kesäkuntoon - Terrace is getting ready for summer

Tämä viikko on hujahtanut loppua kohden sellaista vauhtia, että on jäänyt blogikin päivittämättä. Syy on siinä, että sateisen viikonlopun jälkeen meitä on hemmoteltu upeilla, aurinkoisilla kesäpäivillä ja niistähän on ollut pakko ottaa kaikki irti. Ulkona on tullut oltua suurin osa päivästä, ja illalla on ollut niin poikki ja pää tyhjänä, ettei kirjoittamisesta ole tullut mitään. Mielessä se on kylläkin ollut, niin kuin aina.

Maisemia lähimaastosta - Walking with Uno
Olemme remontoineet viime viikosta lähtien terassia kesäkuntoon, ja sen lisäksi että pistimme lattialaudoituksen uusiksi, saimme valmiiksi toissapäivänä aloitetun maalausurakan. Kyllä nyt kelpaa lueskella kirjaa ja juoda kahvia. Ja kun illat vielä vähän lämpenevät, voi terassilla istua iltaa puutarhavalojen lomassa. Koselig!

Uudet tulokkaat - Newcomers


This week has gone by so fast I haven't even managed to write my blog. How shameful! 
The reason behind these days of silence has been super good weather after the looong rainy days, so I have been outside all the time possible. I have been so tired and empty-headed after working in the sun that it has been impossible to put anything "on paper". It has still been on my mind, like always.

We have been doing some renovating on the terrace lately. New floors are now nailed on and we have also finished a huge painting project on the terrace walls. Now it’s all done and we can just relax on the terrace by reading a good book and drinking coffee. And when the evenings get slightly warmer it will be cozy to sit under the garden lights. Koselig as they say in norwegian!

- Jenni 


Kyllä osaa olla kuuma! - It is soooo hot.
Väriä elämään! - Color up your life!

Comments

Most read lately

Contact me