Kylmäsavulohirullat - Salmon rolls

Sain tiedustelun, mitä pitää sisällään lohirullat joista oli maininta aiemmassa kirjoituksessani. Voin nyt paljastaa, että kyseessä on yksi helpoimmista, mutta myös kivoimmalta näyttävistä ja herkullisimmista naposteltavista joihin olen viime aikoina törmännyt. Tässä on siis sisältö kaikessa yksinkertaisuudessaan:

- Kylmäsavulohta tai graavilohta siivuina
- Täysvehnätortilloita (tavalliset vehnä/maissitortillat maistuvat tässä yhteydessä liian vaatimattomilta)
- Tuorejuustoa, esim. Philadelphia hyväksi todettua
- Kevätsipulia
- Rucolaa
- Kurkkua

Tortilloille levitetään reilusti tuorejuustoa. Sen jälkeen muutama siivu kylmäsavulohta sekä päälle reippaasti rucolaa. Vielä kevätsipulisilppua ja pieniksi kuutioiksi leikattua kurkkua päälle ja täytteet ovat paikallaan. Sen jälkeen tortilla kääritään, ja leikataan siivuiksi. Sitten vain siivut lautaselle ja illanistujaisten uusi vetonaula on siinä.

Jaa ihmeessä kokemuksesi, jos testaat näitä, tai jos tiedät jonkun hyvän version joka odottaa kokeilemista! Tämä versio on meillä niin hyväksi todettu, että olemme toistaiseksi jämähtäneet tähän :).

- Jenni

I mentioned salmon rolls in my previous post and immediately got asked what ingredients I use in them. Now I can reveal you the secret ingredients of these super easy but delicious rolls. Here is what you need:

- Smoked salmon in slices
- Whole wheat tortillas
- Cream cheese
- Spring onions
- Rucola
- Cucumber

As easy as it can be: put cream cheese on top of the tortillas (the more cream cheese the better, I think). Add rucola (don't be shy) and finally add spring onions and cucumber, both cut in small pieces. Then roll the tortilla, cut it into slices and you are done. There you have an excellent snack for an evening with your friends.


Let me know if you have tried these or if you have another tasty variation to share. We have been stuck to these lately :).

Comments

Most read lately

Contact me