Hiljainen aamu - Quiet morning

Ihana lauantai. Tuntui suorastaan taivaalliselta herätä hiljaisuuteen ja avata silmät vasta kun siltä tuntui. Ei herätyskelloa, ei naapurista kantautuvaa rakennustyömaan meteliä ja kallion louhintaa. Vain hiljainen sade ropisemassa taustalla. Täydellinen herätys näin syyskuiseen lauantaihin.

Herättyäni istahdin sohvalle ja join hitaasti nautiskellen kupillisen kahvia. Katselin kuinka Uno ja Kevin olivat molemmat ahtautuneet nukkumaan Unon koiranpetiin. Mielessäni ei pyörinyt lainkaan maailman murheet vaan ainoastaan onni siitä omasta, rauhallisesta hetkestä.

Miehenikin heräsi pian uniltaan, ja huomasi autuaan tunnelmamme. Hänen sormensa kuitenkin syyhysivät jo puutöiden ja raikkaan ulkoilman pariin, joten hän ei jäänyt zenimäiseen kuplaamme pidemmäksi aikaa.

Itse en olisi voinut täydellisempää aamua toivoa. Mieli ja keho rentoutuneena ja virkistyneenä on hyvä aloittaa päivän puuhat. Joskus on vain otettava se hiljainen hetki vastaan, kun se on käsillä. Siitä voi olla enemmän hyötyä kuin uskoisikaan.

- JenniLovely, lovely Saturday morning. I felt like I was in heaven when there was no sound of an alarm clock or explosions and noice from a construction site next door. There was just quiet, comfortable rain falling down outside our window.

After waking up I sat down on a couch and sipped my coffee slowly. I watched how Uno and Kevin were curled up next to each other in Unos dog bed. I had no worries in the world, no weight of the world on my shoulders. I was just happy of my own, relaxing moment.

My boyfriend woke up a little bit later and noticed our slow atmosphere. He had woken up with a completely different feeling and he was already full of energy so he didn't stay long in our slow zen bubble.

For me this morning was more than perfect, it was just what I needed. My mind got fully charged and I got ready for the day and to enjoy the weekend.

So sometimes, when the quiet moment is there and you have time for it, just relax and enjoy. You might need it more than you realize.

Comments

Post a Comment

Warm thank you for your visit and comment - Lämmin kiitos kun kävit ja kommentoit :)

Most read lately

Contact me