Merkki joulusta - A sign of Christmas

Mistä tietää, että joulu ei ole enää kaukana? No täällä sen tietää ainakin siitä, että joululimu saapuu kauppoihin!

Joululimu on ehdottomasti asia, jota täällä odotetaan hartaasti sen piiiitkän tauon jälkeen. Nimensä mukaisesti limu on sesonkituote, ja siitä voi vain haaveilla suurimman osan vuodesta.

Ensimmäiset erät joululimua tulivat kauppoihin viime viikon puolella, ja osassa kaupoista se myytiin saman tien loppuun. Nyt kun jo useimmat kaupoista ovat saaneet limpparit hyllyihinsä, ei sen loppumisesta ole enää pelkoa. Huh.

Aion nauttia ensimmäisen lasilliseni ja virittäytyä pikkuhiljaa joulun odotukseen. Näköjään se kurkkii siis jo nurkan takana.

- Jenni


How do you know that Christmas is just around the corner? At least here in Norway one of the main signs is that Christmas soda arrives to the stores!

This soda is being sold during Christmas season only, so when it's in the stores again after the looooong wait, we just have to get it right away. First bottles were in the stores last week and were sold out immediately. That tells you how much people love it. Of course at the moment most stores have it in their selections so there's plenty of soda for everyone! Phew.

I will enjoy my first glass and start slowly getting into the Christmas spirit. Apparently it really is here soon.

Comments

Post a Comment

Warm thank you for your visit and comment - Lämmin kiitos kun kävit ja kommentoit :)

Most read lately

Contact me