Kevätaamun ihanuus - The beauty of a spring morning

Aamukahvi aurinkoisella terassilla on yksi asia, josta haaveilen joka talvi. Viimeisen muutaman viikon aikana on ollut niin lämmintä, että tätä kesätraditiota on päässyt vihdoinkin harjoittamaan. Tuntuu, kuin olisi taas päässyt irti kahleista vapauteen. Etenkin näin rauhallisina viikonloppuaamuina, kun on aikaa kuunnella lintujen liverrystä, sulkea silmät ja vain nauttia auringon syleilystä, ei voi kuin olla onnellinen tässä hetkessä.

Täällä on ollut kuluneen viikon aikana lähemmäs parikymmentä astetta joka päivä, joten t-paidassa ja muissa kesävaatteissa on jo päässyt kulkemaan. Tämä on ehkä parasta aikaa vuodesta, kun tuoreessa muistissa on vielä pitkän talven kylmyys ja osaa täysin siemauksin nauttia jokaisesta auringonsäteestä ja lämpöasteesta iholla.

Toivon kaikille aurinkoa viikonloppuun!

- Jenni

Ps. Sima sai ihan positiivisen vastaanoton norjalaisilta. Ehkei siitä mitään superhittiä kuitenkaan täällä tule ;).One of the things I miss the most when it's winter is enjoying mornings outside in the warmth of sun. Now, last few weeks I've finally been able to enjoy my morning coffee at the terrace in the sun, and it feels like I've been released to freedom again. Especially on a weekend morning when it's no rush, it feels absolutely amazing. I have time to close my eyes, here the birds chirping and embrace the sun.

It has been close to +20 degrees Celsius here during the last week so we've been able to change to summer outfits. I think this might me the best time of the year when the coldness of winter is still in the fresh memory and you are truly enjoying every single ray of sun and plus degree on your skin.

I wish a sunny weekend for everyone!

- Jenni

Ps. The Finnish lemonade that I made got ok reviews from Norwegians. I think it won't be the next "it" drink here though ;)

Comments

 1. Hi dear. I am following you and I hope you follow back.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hello! Thank you for finding your way here. I'll gladly follow you back.

   Delete
 2. www.deryaninsporgunlugu.com

  ReplyDelete
 3. Great post. I am following you and i hope you follow back 😊
  deriasworld.blogspot.com

  ReplyDelete

Post a Comment

Warm thank you for your visit and comment - Lämmin kiitos kun kävit ja kommentoit :)

Most read lately

Contact me