Seinäkukkasia - Wall flowers

Sadesäällä ei tee mieli sen kummemmin pihalla kykkiä. Onneksi on kuitenkin osittain katettu terassi, jossa on puuhaa myös sadepäiville. Pikkuhiljaa ovat terassin kukat alkaneet löytää ruukkunsa ja paikkansa. Tosiasia on kuitenkin se, että uusia kukkia tulee varmasti lisää kesän mittaan. Mutta mikä parasta näissä kukkaprojekteissa, uusia ideoita ja tekemistä riittää joka päivälle jos siltä tuntuu.

Tässä siis vähän sadepäivän kuvia terassilta. Kukka-aihe sopii myös erinomaisesti äitienpäivään, ja haluankin toivottaa kaikille äideille lämpimät onnittelut. Etenkin omalle äidilleni. Häneltä saan ehdottomasti parhaimmat kukkavinkit muiden elämänoppien lisäksi. Kiitos äiti!

- Jenni



On a rainy day I don't feel like standing too much outside. Exception is of course our terrace which has gotten a roof on the other half. Finally, little by little the terrace has gotten some flowers too. I had an idea of a flower wall, and now it has gotten a little bit forward. The good thing is, that there will be new flowers all summer along and new ideas and projects will pop up with them.

So here is some rainy day pictures from the latest project, which was this flower wall. And talking about flowers, I have to take the opportunity to congratulate all the mothers in there and especially my own. I always get the best flower tips from her - aside all the other life advises. So; happy mother's day!

- Jenni

Comments

 1. Hello ! just an invitation to join us on "Directory Blogspot" to make your blog in 200 Countries
  Register in comments: blog name; blog address; and country
  All entries will receive awards for your blog
  cordially
  Chris
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  Hello ! just an invitation to join for the community. This allows you to promote your website
  https://plus.google.com/u/0/communities/109662684129677096983

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you for the invitation :). Will have a look.

   Delete
 2. Kiva idea nuo seinäkukkaset! Ei tosiaan aina tarvitse olla suurta ja näyttäävää, voi olla myös pientä ja söpöä <3 Espanjassa näin paljon terasseja, joissa seinällä oli paljon pieniä kukkaruukkuja niinkuin tässä :)

  Aurinkoisia kevätpäiviä!

  Virpi

  http://kaunismaessa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon, Virpi :)! Espanjassa tosiaan on pieniä parvekkeita/terasseja, mutta aina niin kauniisti ja näyttävästi laitettu. Ostin aivan liian vähän noita roikkuvia ruukkuja, joten täytyy kipitellä takaisin kauppaan, että saa lisää kukkasia esille :).

   Aurinkoisia päiviä myös sinne! Käväisin jo kurkkimassa blogiasi ja jään ehdottomasti seuraamaan, ihania juttuja!

   Delete

Post a Comment

Warm thank you for your visit and comment - Lämmin kiitos kun kävit ja kommentoit :)

Most read lately

Contact me