Linkitä blogisi - Link your blog

Niin se vain kesäflunssa pääsi yllättämään ja oli pakko siirtyä hetkeksi lepäilemään ja keräämään voimia. Nyt pyytäisinkin pientä palvelusta teiltä lukijoiltani sekä satunnaisilta kävijöiltä, joilta blogi löytyy enkä sitä vielä ole jostain syystä löytänyt: linkittäkää bloginne tänne, niin löydän teidät. Tai linkitä vaikka suosittelemasi blogi, ei tarvitse olla oma :).

Uusia blogeja on aina mukava lueskella, ja nyt siihen on kunnolla aikaakin. Ja sain vihdoinkin otettua lukemiston käyttööni, niin saan lisättyä blogit lukulistalle talteen (oli jo aikakin!).

Erityisesti seuraavat aihealueet kiinnostavat: terveys ja hyvinvointi, luonnonkosmetiikka, käsityöt, sisustus, puutarha ja DIY. Sairastupalainen kiittää!

- Jenni

I have gotten some sommer flu and have no other choice than to rest for few days. Now I would be happy if I could get some new blogs to read while I have nothing but time on my hands! So please link your blog below or add me on your list so I can find your blog. Or link a blog that you recommend, doesn't have to be your own. Thank you :)!

I'm most interested in following subjects: healthy lifestyle and wellness, nature cosmetics, handcraft, home decor, gardening and DIYs.

- Jenni

Comments

 1. Hello, I really like your blog. I don't have one myself but here is something that I like to read.
  http://ispydiy.com/blog/
  Hope you like it :)
  Mi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi! And thanks for the recommendation. She (the writer) is Jenni also, haha. The blog looks like something I was looking for, so thanks :).

   Delete
 2. Hi! :) My blog just about life, but I will be glad if we become friends! :)

  https://oksannan.blogspot.ru

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hello Oksana! I just visited your blog and it looks very nice :)! I can't that much Russian but luckily there is pretty pictures. Thank you for linking your blog, I will be following it :).

   Delete
 3. Minun blogini on iloinen sekoitus vähän kaikkea, mukaan mahtuu niin hyvinvointia, kukkajuttuja kuin välillä vähän sisustustakin :)

  http://www.lalalilja.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi mikä ihana blogi sinulla, kiva kun linkitit! Jatkan sen seuraamista ja liityin lukijaksi :).

   Delete
 4. Hei, minunkin blogissani on mm. puutarha- ja diy-juttuja, välillä myös sisustustakin, joten kurkkaa ihmeessä: viikarivartti.blogspot.fi Pikaista paranemista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, parempaan päin suunta :). Kävin kurkkaamassa blogisi ja jään ehdottomasti seuraamaan! Aivan ihania kuvia ja juttuja. Kiitos linkistä!

   Delete
 5. I hope you feel better now 😊
  deryaninsporgunlugu.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you dear Derya :). Feeling better today! I like reading your blog :)

   Delete
 6. Toivottavasti vointisi on jo parempi! Aurinkoista juhannusviikkoa! P.s. puutarhablogissani on synttäriarvonta:) www.puutarhahetki.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, flunssa on lähes päihitetty :) Onpas teillä upea piha! Täytyy toivoa, että meilläkin lähtee ensi vuosi vähän värikkäämmin heti keväällä käyntiin. Liityin lukijaksi! Synttärionnea :)

   Delete
 7. nykyinen: www.lily.fi/blogit/parsakattilajavillasukat , vanha: https://parsakattilajavillasukat.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Tanja, kiitos linkeistä! Käyn tutustumassa :).

   Delete

Post a Comment

Warm thank you for your visit and comment - Lämmin kiitos kun kävit ja kommentoit :)

Most read lately

Contact me